Celloles in Den Haag

De lessen vinden plaats in Den Haag of Voorburg. De individuele lessen zijn meestal één keer per week en duren 30 tot 60 minuten. Groepslessen van 2 tot 3 personen zijn mogelijk met studenten van hetzelfde niveau.

  • Duur: 30 – 45 – 60 minuten
  • Frequentie: 1 les per week
  • Type: individuele of groepsles

De prijzen van de cellolessen hangen af van de lengte en het soort les. Gebruik het contactformulier om jouw situatie aan te geven.

Cello lesson at home
Celloles thuis

“Het spelen van de cello is niet alleen mijn vak, het is ook mijn passie. Het delen van deze passie met anderen brengt mij veel voldoening. Je zal zien dat het geleidelijk beheersen van het instrument erg leuk is! ” – Paulina

Wat heb ik nodig voor een celloles

Om cello te leren spelen, moet je in het bezit zijn van het instrument en de bijbehorende accessoires. Als je eerst wilt zien of het spelen van de cello iets voor je is, dan hoef je natuurlijk niet meteen een instrument te kopen. Je kunt deze ook huren, of voor een eerste les lenen.

Lees meer over de benodigdheden voor het spelen van de cello op: Wat heb ik nodig om de cello te spelen?

Over Paulina – je privé cellodocent

IMG_2024Paulina is een gepassioneerde cellist en een gekwalificeerde cellodocent. Haar muziekonderwijs begon op de leeftijd van 6 in Krakau, Polen. Ze ontwikkelde vaardigheden en muzikaliteit onder leiding van uitstekende pedagogen en voltooide haar masterstudie in twee landen (2011 – Wroclaw, Polen en 2015 – Den Haag, Nederland). Momenteel woont Paulina in Voorburg, en verdeelt haar werk tussen het spelen van concerten en het geven van onderwijs.

“Tijdens mijn studie heb ik veel interesse ontwikkeld voor pedagogie en voltooide ik daarin een driejarige opleiding. Na mijn stage als cello leraar ontwikkelde ik mijn eigen methodiek en leerplan. In mijn lessen maak ik gebruik van veel cello handboeken om de traditionele en moderne aanpak te combineren.”